Kevin Smulders

Ik ben sinds jongs af aan al geintereseerd in computers en het schrijven van me eigen software. Dit heeft er toe geleid dat ik veel passie heb gekregen voor het programerne ik vind het namelijk heel leuk en interessant om te doen. In het jaar 2020 heb ik mijn bedrijf Mirobrowse opgericht.

Geschiedenis

Time line van Kevin Smulders

NHL stenden Bachelor opleiding

Ik volg nu de Bachelor voltijd opleiding informatica op NHL stenden hogeschool. Ik ben begonnen met de opleiding omdat ik het interesant vond om verder te leren op mijn vak gebied. Op deze manier kon ik meer te weten komen over het programeren. En ook hoe dat pressies werkt met het opzetten van grootschalige projecten.

2020

Atos

Ik heb een half jaar stage gelopen bij het bedrijf atos. Samen met twee andere studenten van mijn opleiding heb ik gewerkt aan een project voor bedrijfs tereinen. In deze periode heb ik veel werk geleverd aan de frontend van de aplicatie. Bij het maken van deze applicatie hebben we gewerkt op de scrum manier dit zorgde er voor dat we goede communicatie konden houden met elkaar.

2020

Multimove/infracom

Tijdens mijn half jaar stage bij Multimove heb ik veel geleerd. Ik heb veel websites mogen bouwen voor multimove en veel uitleg gekregen van de stagebegeleiders. Dit zorgde er voor dat ik veel ervaring heb kunnen opdoen en goed heb kunnen leren hoe ik websites in elkaar moet zetten. Door dit te doen heb ik veel nieuwe manieren ontwikkeld en onderzogt.

2019

Applicatie media ontwikkelaar opleiding

Ik heb de opleiding Applicatie media ontwikkelaar bij het drenthe college. Deze opleiding duurde ongeveer 3 jaar. Hier heb ik het begin gemaakt aan het leren van programeren. Rond deze tijd ben ik echt begonnen met het veel werken aan coding projects en samen werken in teams

2017